09 364 81 11

Rondleidingen

Zijn uw leerlingen benieuwd naar wat er achter de schermen van een ziekenhuis gebeurt? De kinderafdeling van het AZ Sint-Elisabeth Zottegem organiseert rondleidingen op kindermaat voor kleuters en klassen uit het lager onderwijs.

Deze rondleidingen vinden plaats op maandag-, dinsdag- of donderdagnamiddag van 13.30uur tot 15uur. De spelbegeleidster van de kinderafdeling leidt de kinderen rond. Een groep bestaat uit maximaal 20 kinderen. Wanneer uw groep groter is dan 20 leerlingen vragen wij u om naast de leerkracht een extra begeleider te voorzien.

Tijdens de rondleiding maken de leerlingen kennis met de algemene werking van het ziekenhuis, met de ziekenwagen en de MUG-dienst, met de revalidatie, de radiologie en het operatiekwartier. Daarna krijgen ze een uitgebreide rondleiding op de kinderafdeling. Als afsluiter is er een drankje voorzien.

Bent u geïnteresseerd om met een klas een bezoek te brengen aan ons ziekenhuis, vul dan onderstaand aanvraagformulier in. We contacteren u zo snel mogelijk.

Wenst u een rondleiding voor volwassen, dan nemen we dit graag eerst even met u door zodat we een voorstel kunnen uitwerken dat aansluit bij de interesse van de groep. U kan uw aanvraag richten aan azstelisabeth.zottegem@sezz.be