09 364 81 11

Trainingsbegeleiding

Betere prestaties op de fiets of in het lopen

Wil u graag beter presteren op de fiets of in het lopen? Dan kan u zich laten begeleiden door onze coach Bart De Clercq. Als ex-prof wielrenner heeft Bart veel ervaring in verschillende trainingsmethodes. Hij behaalde de trainersopleiding wielrennen (Trainer B) en als master Lichamelijke Opvoeding was het eenvoudig om de ervaring uit het wielrennen over te brengen naar trainingsmethodes in het lopen. Zo begeleidt hij tegenwoordig sporters uit allerhande sportdisciplines.

Hoe gaan we te werk?
  • We doen een maximale inspanningstest ter bepaling van uw conditioneel niveau / trainingszones / cardiale fitheid.
  • Er wordt een intakeconsult gepland met onze coach Bart. Hij bespreekt samen met u grondig uw persoonlijke doelen, trainingsmogelijkheden en maakt een concreet schema op.
  • Het schema wordt via de app TRAININGPEAKS opgemaakt en doorgestuurd. Bijsturing gebeurt maandelijks of continu, afhankelijk van de gekozen formule (recreatief versus competitief).
Praktisch
Wenst u meer info? Ga naar www.sportmedischcentrumzottegem.be, contacteer ons op het telefoonnummer 09 364 89 15 of mail naar sportmedischcentrumzottegem@sezz.be of bart.declercq@pulso-preventielab.be