09 364 81 11
Meer berichten
Berichten

In de loop van volgende week starten de voorbereidende werken in het kader van de renovatie binnen het operatiekwartier. Voorafgaandelijk wordt de werfzone ingericht. Hiervoor moeten we vanaf dinsdag 26 mei 2020 een deel van de parking afsluiten.

Vanuit het stadsbestuur van Zottegem bereikt ons het bericht dat in de week van 25 mei 2020 er wegeniswerken zullen aanvangen op het kruispunt Broeder Mareslaan - Godveerdegemstraat - Kastanjelaan (Wit Gele Kruis). Aldaar zal geen doorgang mogelijk zijn. Deze werken duren wellicht tot 12 juni 2020. Het ziekenhuis blijft bereikbaar voor alle verkeer komende van de Langestraat / N42. Vanuit het centrum van Zottegem is een omleiding voorzien via de wijk Bevegem.

Het AZ Sint-Elisabeth Zottegem heeft een nieuwe jobsite gelanceerd. Deze site omvat alle openstaande vacatures, getuigenissen van medewerkers en informatie over werken in het ziekenhuis. Neem zeker een kijkje op www.sezz.be/jobs.

Meer op de agenda
Agenda

Informatieve beurs over zwangerschap en bevalling, met doorlopend begeleide rondleiding en info-sessies voor aanstaande ouders.

De beurs is gratis. Inschrijven is niet nodig.

U kan zomaar het leven van iemand redden, gewoon door bloed te geven! Het vraagt amper een klein uurtje van uw tijd.

U kan zomaar het leven van iemand redden, gewoon door bloed te geven! Het vraagt amper een klein uurtje van uw tijd.