09 364 81 11
Meer berichten
Berichten

Met droefheid melden wij u het overlijden van Moeder Agnes, E.Z. Marie De Moor. Zij is vrijdagavond in WZC De Bron overleden. Moeder Agnes was voormalig algemeen overste van de zusters Franciscanessen van Zottegem en was jarenlang lid van de Raad van Bestuur van ons ziekenhuis (1969-2012). Wij bieden de zustergemeenschap en de familie onze blijken van christelijk medeleven aan.

Op vrijdag 15 november werden de onderhoudswerken te Brakel afgerond. Het Medisch Centrum Brakel is opnieuw bereikbaar.

We zijn blij de benoeming aan te kondigen van dokter Filip De Maeyer op de dienst Gastro-Enterologie. Dr. F. De Maeyer zal samenwerken met Dr. B. Van Overberghe, Dr. I. Vanslembrouck en Dr. J. Naert. Voor afspraken kan u contact opnemen met het secretariaat inwendige ziekten op het nummer 09 364 83 41.

Meer op de agenda
Agenda

Informatieve beurs over zwangerschap en bevalling, met doorlopend begeleide rondleiding en info-sessies voor aanstaande ouders.

De beurs is gratis. Inschrijven is niet nodig.

Het Sportmedisch Centrum Zottegem organiseert op 15 februari 2020 zijn eerste sportsymposium voor recreant sporters, trainers, sportbegeleiders, (sport)kinesisten, sportartsen, huisartsen - accreditering aangevraagd voor artsen.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

U kan zomaar het leven van iemand redden, gewoon door bloed te geven! Het vraagt amper een klein uurtje van uw tijd.