09 364 81 11
Meer berichten
Berichten

Vanaf 1 januari is dr. Jonas Verzele aangesteld als voltijds ziekenhuisarts voor de dienst anesthesie en pijnkliniek. Dr. Verzele was gedurende 2018 reeds als fellow-arts actief in deze diensten. Voor afspraken kan u bellen op 09 364 88 99.

Dit jaar heeft ons ziekenhuis zich geëngageerd om 3 goede doelen te steunen in het kader van ziekenhuis met een warm hart, nl. NAH-centrum De Hoop , kinderdagverblijf Piet Konijn en Artsen Zonder Vakantie. Heel wat werknemers en vrijwilligers organiseerden vanuit hun warm hart verschillende acties. Met trots kunnen we meedelen dat we 15.180 EUR samenbrachten. Wij willen onze dank uitspreken aan allen die hebben meegewerkt, en aan allen die hun steentje hebben bijgedragen door deze acties financieel te steunen! Wij zijn ervan overtuigd dat het een mooi duwtje in de rug betekent voor de 3 goede doelen.

Wij verwelkomen dokter Agata Zarembska, als arts-specialist in de neurologie. Dr. Zarembska heeft naast de algemene neurologie, interesse voor hoofdpijn, epilepsie en demyeliniserende ziekten. Dr. Zarembska neemt vanaf december 2018 de activiteiten en raadplegingen van collega Miler over, daar hij het ziekenhuis verlaten heeft om in zijn vaderland een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dr. Agata Zarembska zal in associatief verband samenwerken met dr. Carlos Paul Monté en dr. Anne-Sophie Monté. Voor afspraken kan u bellen op 09 364 89 99.

Meer op de agenda
Agenda

Ook jij kan levens redden. Gewoon door bloed, plasma of bloedplaatjes te doneren. Aarzel geen seconde en wordt ook donor. Kijk voor meer info over doneren op www.rodekruis.be

Workshop met praktische tips en algemene richtlijnen over vaste voeding tijdens het eerste levensjaar.

Informatieve beurs over zwangerschap en bevalling, met doorlopend begeleide rondleiding en info-sessies voor aanstaande ouders.