09 364 81 11
Meer berichten
Berichten

De oprichting van de “vzw E17-Ziekenhuisnetwerk” stelt de zeven ziekenhuizen in staat om met een eigen juridisch en bestuurlijk kader de onderlinge verbintenissen te versterken en als ziekenhuisnetwerk een georganiseerde samenwerking uit te bouwen. Door de oprichting van de vzw heeft het E17-Ziekenhuisnetwerk rechtspersoonlijkheid, één van de criteria waaraan de ziekenhuisnetwerken tegen 1 januari 2020 moeten voldoen.

Het bestuur en de directie van het AZ Sint-Elisabeth Zottegem zijn verheugd de benoeming aan te kondigen van dokter Alex Kloeck als orthopedisch chirurg. Dr. A. Kloeck zal vanaf volgende week samenwerken met dr. B. Allemon, dr. W. De Naeyer, dr. K. Declercq en dr. Y. Ducoulombier.

Deze week kregen we onaangekondigd bezoek van de Vlaamse Zorginspectie voor een inspectie van het cardiologisch zorgtraject. De inspecteurs bezochten de afdelingen medium care en verpleegafdeling cardiologie – pneumologie (1G) De inspecteurs hebben verschillende thema’s gecontroleerd. Er werden geen knipperlichten vastgesteld, wat wil zeggen dat de werking van het zorgtraject goedgekeurd werd.

Meer op de agenda
Agenda

Informatieve beurs over zwangerschap en bevalling, met doorlopend begeleide rondleiding en info-sessies voor aanstaande ouders.

Ook jij kan levens redden. Gewoon door bloed, plasma of bloedplaatjes te doneren. Aarzel geen seconde en wordt ook donor. Kijk voor meer info over doneren op www.rodekruis.be

Informatieve beurs over zwangerschap en bevalling, met doorlopend begeleide rondleiding en info-sessies voor aanstaande ouders.