09 364 81 11
Meer berichten
Berichten

We zijn blij de benoeming aan te kondigen van dokter Wouter Vleeschouwers als abdominaal-bariatrisch chirurg. Dr. W. Vleeschouwers staat samen met dr. Chris Matthys in voor de behandeling van de patiënten van de Kliniek voor Obesitas en Metabole Chirurgie. Voor afspraken kan u bellen op 09/364 89 28.

In het Pinksterweekend werden in het AZ Sint-Elisabeth Zottegem de eerste modules van het elektronisch patiëntendossier (EPD) Primuz in gebruik genomen. Primuz is een volledig geïntegreerd klinisch werkstation dat alle basisfuncties bevat om de multidisciplinaire zorgprocessen en de onderliggende administratieve processen ziekenhuisbreed te organiseren.

Zottegem is op donderdag 13 juni gaststad voor de aankomst van de tweede rit van de vijfdaagse internationale wielerwedstrijd Baloise Belgium Tour, de vroegere Ronde van België voor eliterenners. Dit gaat gepaard met tijdelijke verkeerstechnische maatregelen. Voor meer details verwijzen we u door naar https://www.de-beiaard.be/2019/06/11/baloise-belgium-tour-in-zottegem-speciale-verkeersregelingen/

Meer op de agenda
Agenda

Informatieve beurs over zwangerschap en bevalling, met doorlopend begeleide rondleiding en info-sessies voor aanstaande ouders.