09 364 81 11
Meer berichten
Berichten

Op dinsdag 20 augustus vindt de Grote Prijs Stad Zottegem plaats. Het vernieuwde parcours voorziet 9 passages door het centrum van Zottegem. Dit gaat gepaard met tijdelijke verkeerstechnische maatregelen. Het ziekenhuis blijft bereikbaar via de N42 en de Langestraat, maar ook hier verwachten we hinder vanaf 13u30. Voor een gedetailleerd overzicht van de maatregelen verwijzen we u graag door naar de website van de stad Zottegem (https://www.zottegem.be/over-zottegem-en-haar-bestuur/publicaties/nieuws/verkeersmaatregelen-grote-prijs-stad-zottegem-op-20-augustus.aspx).

Wil je meer weten over de activiteiten van het AZ Sint-Elisabeth Zottegem? Benieuwd wat we in 2018 allemaal realiseerden? Verdiep je dan in ons jaarverslag van 2018.

We zijn blij de benoeming aan te kondigen van dokter Wouter Vleeschouwers als abdominaal-bariatrisch chirurg. Dr. W. Vleeschouwers staat samen met dr. Chris Matthys in voor de behandeling van de patiënten van de Kliniek voor Obesitas en Metabole Chirurgie. Voor afspraken kan u bellen op 09/364 89 28.

Meer op de agenda
Agenda

Informatieve beurs over zwangerschap en bevalling, met doorlopend begeleide rondleiding en info-sessies voor aanstaande ouders.