09 364 81 11

Nieuwsberichten

In de loop van volgende week starten de voorbereidende werken in het kader van de renovatie binnen het operatiekwartier. Voorafgaandelijk wordt de werfzone ingericht. Hiervoor moeten we vanaf dinsdag 26 mei 2020 een deel van de parking afsluiten.

Vanuit het stadsbestuur van Zottegem bereikt ons het bericht dat in de week van 25 mei 2020 er wegeniswerken zullen aanvangen op het kruispunt Broeder Mareslaan - Godveerdegemstraat - Kastanjelaan (Wit Gele Kruis). Aldaar zal geen doorgang mogelijk zijn. Deze werken duren wellicht tot 12 juni 2020. Het ziekenhuis blijft bereikbaar voor alle verkeer komende van de Langestraat / N42. Vanuit het centrum van Zottegem is een omleiding voorzien via de wijk Bevegem.

Het AZ Sint-Elisabeth Zottegem heeft een nieuwe jobsite gelanceerd. Deze site omvat alle openstaande vacatures, getuigenissen van medewerkers en informatie over werken in het ziekenhuis. Neem zeker een kijkje op www.sezz.be/jobs.

De Vlaamse overheid heeft op 11 mei 2020 beslist het E17-ziekenhuisnetwerk te erkennen als locoregionaal klinisch ziekenhuisnetwerk. De zeven partners van het E17-ziekenhuisnetwerk zijn bijzonder verheugd dat hun jarenlange samenwerking verder geofficialiseerd wordt.

Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen in de strijd tegen het coronavirus.

Met droefheid melden wij u het overlijden van Zuster Benigna. Zij overleed zondagavond in WZC De Bron. Zuster Benigna heeft zich jarenlang dag en nacht ingezet voor de verzorging van patiënten als hoofd van het operatiekwartier; (1953 - 1990) Zij heeft ook lange tijd het beheer over de ziekenhuisapotheek, de sterilisatie en het medisch materiaal op zich genomen. Wij bieden de zustergemeenschap en de familie onze blijken van christelijk medeleven aan.

Het centrum voor mini gastric bypass heeft een vernieuwde website!

Maandag 3 februari 2020 starten er werken op de Heldenlaan. De ingrijpende werken zullen gefaseerd verlopen en Fluvius liet weten dat ze zullen proberen om de hinder tot een minimum te beperken. Gedurende de voorziene 40 werkdagen zal steeds doorgang voorzien worden naar de winkels.

Met droefheid melden wij u het overlijden van Moeder Agnes, E.Z. Marie De Moor. Zij is vrijdagavond in WZC De Bron overleden. Moeder Agnes was voormalig algemeen overste van de zusters Franciscanessen van Zottegem en was jarenlang lid van de Raad van Bestuur van ons ziekenhuis (1969-2012). Wij bieden de zustergemeenschap en de familie onze blijken van christelijk medeleven aan.

Op vrijdag 15 november werden de onderhoudswerken te Brakel afgerond. Het Medisch Centrum Brakel is opnieuw bereikbaar.