09 364 81 11

Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen in de strijd tegen het coronavirus.

Met droefheid melden wij u het overlijden van Zuster Benigna. Zij overleed zondagavond in WZC De Bron. Zuster Benigna heeft zich jarenlang dag en nacht ingezet voor de verzorging van patiënten als hoofd van het operatiekwartier; (1953 - 1990) Zij heeft ook lange tijd het beheer over de ziekenhuisapotheek, de sterilisatie en het medisch materiaal op zich genomen. Wij bieden de zustergemeenschap en de familie onze blijken van christelijk medeleven aan.

Het centrum voor mini gastric bypass heeft een vernieuwde website!

Maandag 3 februari 2020 starten er werken op de Heldenlaan. De ingrijpende werken zullen gefaseerd verlopen en Fluvius liet weten dat ze zullen proberen om de hinder tot een minimum te beperken. Gedurende de voorziene 40 werkdagen zal steeds doorgang voorzien worden naar de winkels.

Met droefheid melden wij u het overlijden van Moeder Agnes, E.Z. Marie De Moor. Zij is vrijdagavond in WZC De Bron overleden. Moeder Agnes was voormalig algemeen overste van de zusters Franciscanessen van Zottegem en was jarenlang lid van de Raad van Bestuur van ons ziekenhuis (1969-2012). Wij bieden de zustergemeenschap en de familie onze blijken van christelijk medeleven aan.

Op vrijdag 15 november werden de onderhoudswerken te Brakel afgerond. Het Medisch Centrum Brakel is opnieuw bereikbaar.

Op dinsdag 12 november 2019 starten de asfalteringswerken. Concreet betekent dit dat het Medisch Centrum Brakel vanaf dinsdag 12 november tot en met vrijdag 15 november niet bereikbaar is met de wagen. Het voetpad blijft toegankelijk voor voetgangers en rolstoelen.

Op maandag 4 november 2019 starten structurele onderhoudswerken in de Beekstraat, Watermolenstraat, Moriaanstraat en Molenberg te Brakel. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van het Medisch Centrum Brakel.

We zijn blij de benoeming aan te kondigen van dokter Filip De Maeyer op de dienst Gastro-Enterologie. Dr. F. De Maeyer zal samenwerken met Dr. B. Van Overberghe, Dr. I. Vanslembrouck en Dr. J. Naert. Voor afspraken kan u contact opnemen met het secretariaat inwendige ziekten op het nummer 09 364 83 41.

We zijn blij de benoeming aan te kondigen van dokter Bruno De Coster op de dienst Medische Beeldvorming. Voor afspraken kan u bellen naar 09 364 85 20.