09 364 81 11

Nieuwsberichten

Vanaf 1 oktober verdwijnen op veel plaatsen de mondmaskers. In zorginstellingen blijft het dragen van een mondmasker verplicht. Kom je binnenkort naar ons ziekenhuis? Draag je mondmasker gedurende je hele verblijf en help ons onze patiënten te beschermen.

Vanaf 1 oktober verwelkomen we twee nieuwe artsen in ons ziekenhuis: dr. Pieter Verpoort op de dienst urologie en dr. Maarten Vandendriessche op de spoedgevallendienst.

Enkele weken geleden nam ons ziekenhuis deel aan de meting van de vaccinatiegraad bij personeel in zorginstellingen. Maar liefst 97% van onze medewerkers is volledig gevaccineerd tegen COVID-19.

Vandaag werden de beroemde azalea's verkocht aan de hoofdingang van ons ziekenhuis.

Vlaams minister Matthias Diependaele en toekomstig burgemeester van Zottegem Evelien De Both waren woensdag 15 september op bezoek in ons ziekenhuis. Ze bedankten onze medewerkers en maakte kennis met het samenwerkingsverband ZoRg.

Ben je momenteel zwanger en zit je nog met vragen over je zwangerschap of de bevalling? Kom dan op 16 oktober naar onze gratis babybeurs! Omwille van coronamaatregelen mogen elk half uur maar 15 koppels binnenkomen. Schrijf dus snel in!

Vanaf 1 september verwelkomen we twee nieuwe anesthesisten in ons ziekenhuis: dr. Colin Coucke en dr. Tyler Heijnen

Heb je binnenkort een afspraak voor een coronatest in het testcentrum Panacea? Meld je dan rechtstreeks aan bij het testcentrum aan onze parking, en niet in het onthaal van ons ziekenhuis.

Op 1 juli voerde Dr. Jonas Verzele de eerste implantatie uit in België van een oplaadvrije batterij voor neuromodulatie met BurstDR™-technologie.

Zwangere en bevallen mama's mogen vanaf nu 2 bezoekers per dag ontvangen, tussen 17 en 19 uur, gedurende max. 1 uur. Het eigen gezin blijft onbeperkt welkom.