09 364 81 11

! UPDATE ! Structurele onderhoudswerken te Brakel

6 november 19

UPDATE VAN 6 NOVEMBER 2019

Op dinsdag 12 november 2019 starten de asfalteringswerken. Concreet betekent dit dat het Medisch Centrum Brakel vanaf dinsdag 12 november tot en met vrijdag 15 november niet bereikbaar is met de wagen. Het voetpad blijft toegankelijk voor voetgangers en rolstoelen. Wij houden jullie op de hoogte bij eventuele wijzigingen in het werkschema.


BERICHT VAN 30 OKTOBER 2019

Op maandag 4 november 2019 starten structurele onderhoudswerken in de Beekstraat, Watermolenstraat, Moriaanstraat en Molenberg te Brakel. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van het Medisch Centrum Brakel.

Tijdens de uitvoering zal de werfzone voor 2 weken volledig afgesloten worden. Het Medisch Centrum ligt in de werfzone, maar blijft open. De omleiding voor het wegverkeer verloopt (vanuit Zottegem) via de Faliestraat - Bonte – Brusselsestraat (N8).

Plaatselijk verkeer tot aan het Medisch Centrum is mogelijk over de werfzone. Tijdens het aanbrengen van de toplaag zal de toegang echter voor 1 dag enkel via het voetpad mogelijk zijn. Deze dag is afhankelijk van de voortgang van de werken en zal pas kenbaar gemaakt worden een tweetal dagen voor de uitvoering. De werken zijn weersgevoelig en kunnen dus vertraging oplopen. Wij doen er alles aan jullie zo goed mogelijk te informeren over de werkzaamheden en eventuele wijzigingen in het werkschema.  

Terug