09 364 81 11

Patiënttevredenheid

We hechten veel belang aan de tevredenheid van onze patiënten, hun familieleden en mantelzorgers. Door te peilen naar hun ervaringen over hun verblijf of raadpleging in het ziekenhuis trachten we onze zorg nog beter af te stemmen op hun behoeften.

We stellen hiervoor ‘Wij weten het graag’-kaartjes ter beschikking aan gehospitaliseerde en ambulante patiënten Deze kaartjes zijn continu beschikbaar in wachtzalen, aan de receptie of worden aangeboden door een medewerker ingeval van hospitalisatie. Op dit kaartje kan u uw opmerkingen of suggesties noteren en desgewenst reactie vragen van een ziekenhuismedewerker.

We nemen tevens deel aan de Vlaamse PatiëntenPeiling. Deze peiling wordt afhankelijk van de doelgroep 1 of 2 keer per jaar georganiseerd op meerdere verpleegeenheden. Onder de vorm van een enquêteformulier van het Vlaams Patiëntenplatform kan u het ziekenhuis beoordelen aangaande: o.a. voorbereiding op uw opname en ontslag, informatie over uw aandoening of behandeling, veiligheid van de zorg. Alle beoordeelde criteria en details van de resultaten worden op de website www.zorgkwaliteit.be getoond met toelichting van de acties die we ondernemen. Klik hier om deze te raadplegen.

Meer info?

Dienst Kwaliteit - Katia Ronsse | 09 364 86 55 | katia.ronsse@sezz.be

Dit artikel werd bijgewerkt op woensdag 30 juni 2021