09 364 81 11

Uw patiëntendossier

Als patiënt of ouder van uw kind heeft u de mogelijkheid uw patiëntendossier te bekijken op een website via een beveiligde toegang.

  • Via de website van de Federale overheid https://www.mijngezondheid.belgie.be heeft u zicht op verschillende persoonlijke gegevens over uw gezondheid, ondermeer over uw medisch dossier bij de huisarts, uw geneesmiddelengebruik, vaccinaties, … Meldt u aan via een e-ID lezer, via de itsme-app of via een beveiligingscode met gebruikersnaam en wachtwoord.

  • ‘COZO’ staat voor Collaboratief Zorgplatform. Door u persoonlijk aan te melden via een e-ID lezer of via de Itsme-app heeft u ook zelf zicht op uw medische verslagen en onderzoeksresultaten van de verschillende ziekenhuizen waar u in behandeling bent. Via de link https://www.cozo.be/patient vindt u diverse instructievideo’s omtrent inloggen en toelichting over het aanvragen van een volmacht als ouder van uw minderjarig kind. U kan ook doorklikken naar de website van COZO via de website van de Federale overheid https://www.mijngezondheid.belgie.be.